Schuifdeuren in PVC

Ik wens meer informatie

Schuifdeuren: uw wint er enorm veel plaats mee

Buiten zonneschijn en verse lucht: heeft u dan ook zoveel zin om uw woonkamer wijd open te zetten met enkele handgrepen? Toffly helpt u daarbij met spitstechnologische schuif- en vouwdeursystemen. Ze onderscheiden zich allemaal door de enorme plaatsbesparing die ze bieden, aangezien de deurvleugels parallel naast het staande glasraam schuiven in plaats van in de kamer open te draaien. Al deze enorme glasoppervlakken laten zeeën van licht binnen!

Lichtlopend en geluidloos

Toffly hef-schuifdeuren verschaffen u moeiteloos en nagenoeg geluidloos toegang tot de buitenwereld: u kunt er complete glaswanden bijna volledig mee openen. Hierbij combineren de parallelle afstel-schuif-kanteldeuren (PASK) de voordelen van de schuif- en de kantelfunctie: de deurelementen “zweven” op kogellagers, ze kunnen heel eenvoudig bewogen worden en bovendien kantelen (accordeoneffect).

Kies de voor u optimale oplossing uit het grote aanbod van hefschuif-, schuif- en vouwschuifdeursystemen. Alle systemen ogen bijzonder aantrekkelijk door hun esthetiek en hun perfecte functionaliteit.

PVC Schuifdeur 1
Schuifdeuren die energie besparen

Ook schuifdeuren moeten beantwoorden aan de hoge vereisten inzake warmte-isolatie. Door het grote oppervlak krijgt het glas hier weliswaar veel belang, maar toch spelen ook het kozijn en vooral de middenstijl een belangrijke rol. Met Toffly producten kunt u dankzij de warmte-isolerende profielen en de hoogwaardige dichting rondom rekenen op de ideale oplossing

Dankzij de overeenkomstige bouwdiepten en de smalle profielen kunnen de schuifelementen van Toffly harmonieus opgenomen worden in het totaalbeeld van vensters en deuren en natuurlijk ook in de wintertuin… Het is immers de globale indruk die telt.

Of het nu gaat om PVC of aluminium: alle schuifdeuren van Toffly onderscheiden zich door hun gebruiksgemak en hun grote designkeuze. Indien nodig zijn ook ongeïsoleerde varianten voor binnen verkrijgbaar, bijvoorbeeld als overgang tussen de woonkamer en de wintertuin.

Toffly Schucko schuifdeur 2
Toffly e-slide: schuiven met een simpele druk op de knop.

Toffly stelt u bovendien zijn wereldwijde nieuwigheid voor: het Toffly e-slide systeem dat schuifdeuren automatisch opent en vergrendelt. Het schuifelement wordt motorisch ontgrendeld, opgetild en zijdelings verplaatst en u…? U hoeft dat alles enkel te bevelen met een druk op een toets van het bedieningspaneel, of via een centrale/gedecentraliseerde besturing.

Meer info hieromtrent op aanvraag.

Onze merken

Wij bieden u enkel topkwaliteit aan !

Reynaers logo
Anaf logo
Schüco logo
Vanbeveren logo
AD megatec logo
Harol logo Toffly

Contacteer ons

Doe een beroep op de expertise van Toffly en bouw of verbouw zonder zorgen !

“Al meer dan 25 jaar staan wij ten dienste van onze klanten zodat zij zorgeloos hun project kunnen aanvatten.”

Christophe De Troyer

Zaakvoerder Toffly

Maak een afspraak

Openingsuren toonzaal

maandag tot en met zaterdag

enkel op afspraak

Contact