Ramen en deuren in aluminium

Ik wens meer informatie

Aluminium ramen en deuren

Aluminium is hét materiaal bij uitstek voor ramen, deuren, schuifdeuren, veranda’s, en zoveel meer…

Het productassortiment van Toffly kan zowel bij nieuwbouw als bij renovatie worden gebruikt. Alle producten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen en een uitgebreide keuze aan kleuren.

De aluminiumsystemen van Toffly overtuigen op alle gebied

Als u kiest voor een aluminium huisdeur van Toffly, dan kiest u een product van heel hoge kwaliteit. Want dit systeem behaalt niet alleen op functioneel gebied de beste resultaten: ook in het domein van het design zijn de vormgevingsmogelijkheden nagenoeg grenzeloos.

Energie

Bij de aluminium huisdeuren van Toffly zorgen meerkamer-profielen bij grote volumes voor een optimale warmte-isolatie. De thermische onderbreking met isolatie in combinatie met speciale schuimstof-tussenvoegingen en de geïntegreerde dichtingen zorgen bijkomend voor optimale warmte-isolerende eigenschappen. En dankzij warmte-isolerende vullingen levert u een extra bijdrage tot een evenwichtige energiehuishouding. Want energie besparen betekent ook geld besparen, dat is zeker interessant voor uw portemonnee.

Alu energie
Veiligheid

Een bijzonder voordeel van aluminium deuren ligt in de hoge stabiliteit van het materiaal die automatisch bijdraagt tot een betere afremming van inbraken. Met speciale inbraakremmende beslagen kunt u indringers het leven behoorlijk lastig maken. Ongeacht welke individuele vereisten u aan uw veiligheidsconcept stelt: van de zelfvergrendelende automatische Toffly SafeMatic sloten, de bijzondere krukvormen tot de veiligheidsprofielcilinders, heeft Toffly de gepaste producten in zijn programma.

Alu veiligheid
Comfort

Op het vlak van stevigheid is aluminium niet te verslaan. Dankzij de daaruit resulterende ongevoeligheid voor weersomstandigheden zijn verzorging en onderhoud van de systemen kinderspel. Dankzij het gedeponeerde dynamische verbindingsysteem wordt een vervorming van de deurvleugel bij temperatuurschommelingen vermeden, wat een gemakkelijke bediening van de elementen waarborgt. Met de bijkomende installatie van elektrische bedieningselementen, zoals de radio-/afstandsbediening of de bediening via een vingerafdruk, bereikt u de hoogste graad van comfort

aluminium ramen en deuren 2
Design

De aluminium huisdeuren van Toffly onderscheiden zich door hun grote keuze aan vormgevingsmogelijkheden. De huisdeur vormt een belangrijk deel van het totaalbeeld van uw huisgevel. Logisch dus, dat wij u hier talrijke nieuwe mogelijkheden bieden.

De nauwkeurige vormbaarheid van aluminium maakt het mogelijk om uw individuele ideeën te realiseren en om aan al uw vereisten tegemoet te komen. Daarbij verenigt het systeem design en functie op een ideale manier. U heeft de keuze tussen RAL-kleuren of speciale metaalkleurige oppervlakken. U kunt ook kiezen voor de subtiele effectlakken.

aluminium ramen en deuren 1

Met verschillende profielvormen zoals de “Althauskontur” (AK) (oud huis contour) of de Softline contour (SL) zorgt u voor interessante accenten. Tegelijk beschikt u dankzij de grote keuze aan deurafwerkingen in vijf verschillende designlijnen over ruime mogelijkheden om van uw deur de centrale blikvanger van uw huisgevel te maken.

Nog een bijzonderheid is het gebruik van de verborgen deurband. Hierdoor zijn aan de opengaande kant geen storende deurbanden meer te zien… nog een pluspunt van het design! Hoe minder storende objecten er te zien zijn, des te vrijer wordt het zicht op uw pronkstuk.

Uw venster op de wereld

Ramen zijn letterlijk uw venster op de wereld en bovendien het visitekaartje van uw huis. Daarom bestaat er een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen en buiten.

Een aluminium raam is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk. Het slanke profiel van aluminium ramen garandeert bovendien een maximale lichtinval. Laat de zon nu maar schijnen!

Aluminium deuren met stijl

De eerste indruk van een woning of een ruimte krijgt u al op het moment dat u de deur opendoet. Daarom ontwerpt Toffly een assortiment prachtige aluminium deuren, die stuk voor stuk recht doen aan de stijl van uw huis. De basisvorm is sober en ongecompliceerd, maar er zijn ontelbare variaties mogelijk. Softline, decoratief, robuust of slank, er is een aluminium profiel voor iedere deurstijl.

Aluminium deuren zijn uiterst veilig en dat heeft alles te maken met het feit dat een aluminium profiel in de basis al uitzonderlijk sterk is. Maar daarnaast kennen we nog een aantal extra’s voor optimale beveiliging. Uw deuren kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een driepuntssluiting of speciaal ontworpen deurbeslag. Slecht nieuws voor inbrekers, maar goed nieuws voor u.

Of u nu op zoek bent naar een deur die perfect bij uw gevel past of er zelfs volledig in opgaat, of daarentegen een contrast wilt creëren door een deur met een uitzonderlijk design of speciale verlichting, bij Toffly kunt u terecht voor een op maat gemaakte oplossing voor al uw wensen.

De voordelen van aluminium ramen en deuren:
  • Thermisch en akoestisch isolerend.

  • Onderhoudsvriendelijk.

  • Uitgebreid kleurenspectrum.

  • Veelzijdige stijlen en openingstypes.

  • Inbraak- en brandbeveiligingssystemen verkrijgbaar.

Onze merken

Wij bieden u enkel topkwaliteit aan !

Reynaers logo
Anaf logo
Schüco logo
Vanbeveren logo
AD megatec logo
Harol logo Toffly

Contacteer ons

Doe een beroep op de expertise van Toffly en bouw of verbouw zonder zorgen !

“Al meer dan 25 jaar staan wij ten dienste van onze klanten zodat zij zorgeloos hun project kunnen aanvatten.”

Christophe De Troyer

Zaakvoerder Toffly

Maak een afspraak

Openingsuren toonzaal

maandag tot en met zaterdag

enkel op afspraak

Contact