Houten constructies

Ik wens meer informatie

Houten profielen: Een warm ontwerp

Met een houten raam kiest u voor warme en duurzame schoonheid. Van nature mooi en sterk, biedt een houten profiel u bovendien een uitstekende isolatie, die u beschermt tegen strenge winterkou.

Bij Toffly kiest u uit verschillende elegante houten raamprofielen van absolute topkwaliteit. Bovendien bieden wij u de ruimste keuze aan duurzame en degelijke houtsoorten (mahonie, afzelia, afrormosia, padouk, merbau, meranti, american pine, …). Geschikt voor elke stijl, bieden deze profielen de stevigheid en duurzaamheid waar u naar op zoek bent.

Bij Toffly kiest u ook het prijsgamma dat het beste bij u past:

  1. Buget: Extra prijsgunstig dankzij de smalle houtsecties (58 x 72). Dit doet echter niets af aan de kwaliteit en de stabiliteit van het raamprofiel.
  2. Normaal: Het traditionele raam, waarbij dankzij een veelvoud aan mogelijke opties, telkens een andere look gecreëerd wordt: modern, rustiek, retro, … Door onze zeer flexibel geautomatiseerde productiemethode beperken wij ons niet tot het aanbieden van een standaard “rustiek” raam, maar laten we de klant zelf zijn raam personaliseren.
  3. Luxe: Het parade-paartje onder de ramen, dankzij de zware houtsecties. Mede door de nieuwe veiligheidsnormen, die in bepaalde gevallen dikker en gelaagd veiligheidsglas voorschrijven, wordt dit type raamprofiel steeds meer gevraagd. Uiteraard kan de klant ook hier zijn raam personaliseren.
Hout 1
Hout 2
Hout 3
Onderhoud

Voor houten ramen is een duurzame houtbescherming heel belangrijk. Onze ramen kunnen, na de eerste grondlaag, verder behandeld worden met bijkomende lagen naar keuze. Deze maken uw ramen gegarandeerd onderhoudsarm (geen jaarlijkse grote schilder- of onderhoudsbeurt meer). Een  houtbescherming kan in transparante houtskleur, of in dekkende kleuren (alle RAL-kleuren zijn mogelijk, evenals bi-color). Wij gebruiken een houtbescherming op waterbasis, een ecologische keuze.

Inbraakvertragend

Veiligheid en comfort zijn sleutelwoorden geworden: Daarom zijn onze ramen reeds aan de basis voorzien van inbraakvertragend beslag. Voor verdere beveiliging (wk1, wk2,…)hebben wij door middel van speciaal beslag en een uitgebreid aanbod (veiligheids)beglazing een antwoord op zowat elke vraag.

Het kwaliteitslabel waarover al onze houten ramen beschikken, garandeert een totale wind- en waterdichtheid. In combinatie met een aangepaste beglazing, komt u op die manier tot een perfecte (thermische en akoestische) isolatie.

Onze merken

Wij bieden u enkel topkwaliteit aan !

Reynaers logo
Anaf logo
Schüco logo
Vanbeveren logo
AD megatec logo
Harol logo Toffly

Contacteer ons

Doe een beroep op de expertise van Toffly en bouw of verbouw zonder zorgen !

“Al meer dan 25 jaar staan wij ten dienste van onze klanten zodat zij zorgeloos hun project kunnen aanvatten.”

Christophe De Troyer

Zaakvoerder Toffly

Maak een afspraak

Openingsuren toonzaal

maandag tot en met zaterdag

enkel op afspraak

Contact