Aluminium gevels

Ik wens meer informatie

De gevels van Toffly zijn specifiek ontworpen om de vragen van de hedendaagse architectuur te beantwoorden. Afhankelijk van de behoefte kan men kiezen voor het traditionele grid of stijl- en regelwerksysteem – met al zijn esthetische varianten – of voor de hoogtechnologische elementgevel die een uiterst snelle montage op de werf toelaat.

Al onze systemen zijn onderling compatibel, zodat raam-, deur-, gevel- en daksystemen probleemloos samen kunnen worden gebruikt om integrale oplossingen te creëren. Hierdoor heeft de ontwerper een uitermate betrouwbaar systeem in handen, terwijl hij tegelijkertijd over een enorme ontwerpvrijheid beschikt.

De consultants van Toffly staan u vanaf de ontwerpfase en in de loop van het volledige project bij om u de beste beslissingen te helpen nemen.

Totale geveloplossingen
Alu gevels 1
alu gevels 3

Technologische ontwikkelingen hebben de functie van gevels compleet veranderd. Terwijl de gevel tot voor kort enkel een afscheiding was tussen de binnen- en buitenwereld, is hij nu een actief element dat met de externe weersomstandigheden interageert. Gevels moeten tegenwoordig betere prestaties neerzetten op het vlak van lichtdoorlatendheid, ventilatie, warmte en geluid.

Thermische en akoestische isolatie zijn belangrijke kenmerken van hedendaagse gebouwen. Ons ruime assortiment gordijngevelsystemen, zonweringssystemen, ramen en deuren zijn integrale onderdelen van het energiebeheer en comfort van gebouwen. Gaande van toepassingen in de hoogbouw en winkelgevels tot dakconstructies en uitstalramen, onze systemen werden ontwikkeld en getest om in de meeste omgevingen te worden gebruikt.

Commerciële en retailtoepassingen, ziekenhuizen en scholen, appartementsgebouwen, openbare gebouwen, industriële projecten en hotels zijn slechts een aantal van de sectoren waarin we een uitstekende reputatie hebben opgebouwd voor onze service, kwaliteit, bezorging en technische ondersteuning.

Onze merken

Wij bieden u enkel topkwaliteit aan !

Contacteer ons

Doe een beroep op de expertise van Toffly en bouw of verbouw zonder zorgen !

“Al meer dan 25 jaar staan wij ten dienste van onze klanten zodat zij zorgeloos hun project kunnen aanvatten.”

Christophe De Troyer

Zaakvoerder Toffly

Maak een afspraak

Openingsuren toonzaal

maandag tot en met zaterdag

enkel op afspraak

Contact