Rolluiken en screens

De rolluiksystemen van Toffly: meer dan alleen maar een visuele bescherming

Rolluiken hebben veel nuttige facetten: ze dragen bijvoorbeeld bij tot de warmte-isolatie en ze leveren daarmee een positieve bijdrage tot een energiebesparende levenswijze. Wanneer ze naar beneden gelaten zijn, maken ze inbrekers het leven moeilijk en beschermen ze uw privé-sfeer tegen ongewenste blikken van buitenaf. Dankzij de rolluikvarianten van Toffly verfraait u uw eigen huis niet alleen met interessante optische accenten, maar kunt u ook streven naar een harmonieus totaalbeeld van uw woning.

Energie

Met rolluiken bespaart u energie: omdat ze de beglazing van de venster van de buitenlucht afsluiten en zodoende de luchtcirculatie onderbreken, zorgen ze voor een bijkomende isolatie. Op die manier kan er tijdens koude nachten geen warmte langs de vensters ontsnappen. In de zomer leiden de hoge buitentemperaturen en de intense zonnestralen vaak tot oververhitting van de binnenruimte. Met de juiste zonwerende inrichting kunt u dit effect vermijden, omdat dan de binnendringende stralingsenergie duidelijk wordt verminderd. Een gepaste zonwerende beglazing met een hoge reflectie versterkt dit effect nog.

Rolluiken Toffly
Veiligheid

De rolluiksystemen van Toffly bieden u meteen een tweevoudige bescherming. Volgens de statistieken worden de meeste inbraken via de ramen gepleegd. Een neergelaten rolluik vormt voor elke indringer alvast een optische barrière: meestal volstaan rolluiken om inbraakplannen te laten varen. Bij automatisch aangedreven rolluiken kunt u er met de gepaste programmering voor zorgen dat de elementen met regelmatige tussenpozen zelfstandig openen en sluiten. Als u op vakantie bent, ontstaat voor buitenstaanders dan ook de indruk dat het huis voortdurend bewoond is. Bovendien zijn elektrische rolluiken in gesloten toestand beveiligd tegen omhoog schuiven.

Comfort

De rolluiksystemen van Toffly kunnen volledig automatisch worden bediend. Met een druk op de knop, via de afstandsbediening of via een programmeerbare schakelklok… U bepaalt comfortabel wat het systeem voor u moet doen. Ingebouwde sensoren worden geprogrammeerd volgens bepaalde klimaatfactoren vast zoals de stand van de zon, de windsterkte en de temperatuur, zodat de rolluiken volledig volgens uw individuele wensen worden bediend.

Design

Naast de functionaliteit en de veiligheid hebben de klassieke rolluiken nog een extra troef te bieden: u kunt voor het zogenaamde “Rolluikpantser” kiezen uit een groot aanbod aan kleuren. Is de rolluikkast een zichtbaar element, wat bij renovaties vaak het geval is, dan kunt u de kleur ervan optimaal aan uw raam aanpassen. De afgeronde binnenkant is een bijzonder interessant kenmerk. Dit zorgt ervoor dat de rolluiken perfect met de zachte vormen van de kozijnprofielen kunnen worden gecombineerd.

Onze merken

Wij bieden u enkel topkwaliteit aan !

Contacteer ons

Doe een beroep op de expertise van Toffly en bouw of verbouw zonder zorgen !

“Al meer dan 25 jaar staan wij ten dienste van onze klanten zodat zij zorgeloos hun project kunnen aanvatten.”

Christophe De Troyer

Zaakvoerder Toffly

Maak een afspraak

Openingsuren toonzaal

maandag tot en met zaterdag

enkel op afspraak