Energiebesparende beglazing

Ik wens meer informatie

Energie besparen en energie winnen

Energie wordt steeds kostbaarder – op de rekening van de vaste lasten of bij het pompstation wordt dat steeds maar weer duidelijk. Het broeikaseffect, de opwarming van de aarde of de middelenschaartse: alles wijst erop dat ook het milieu de prijzen continu zal beïnvloeden, er komt geen eind aan.

Ieders persoonlijke energiebalans beslist uiteindelijk hoe lang we nog gebruik kunnen maken van de middelen. Iedereen moet dus onderzoeken hoe hij zijn gebouw of manier van doen kan aanpassen aan de nieuwe omstandigheden.

Investeringen die lonend zijn

Met Toffly-producten energie besparen of zelf energie winnen: u verdient er echt geld mee. Vooral bij de energiebesparing biedt Toffly oplossingen die financieel meteen lonend zijn, bv. door een betere warmte-isolatie van ramen of deuren. Met zonne-installaties aan het eigen gebouw of in de tuin kunt u gemakkelijk energie winnen in de vorm van elektrische stroom (fotovoltaïek) of warm water (zonnethermie). En het goede nieuws is dat de staat hiervoor vaak ook nog steunmaatregelen biedt.

Energiebesparend
Focus op energie

Naaste actieve maatregelen zoals het installeren van warmte-isolatiesystemen kan een ieder ook bijdragen aan een positieve energiebalans: Neem zelf de controle over uw energiekosten, terwijl u uw ventilatie- en stookgedrag aanpast aan de verschillende weersomstandigheden.

Onze merken

Wij bieden u enkel topkwaliteit aan !

Contacteer ons

Doe een beroep op de expertise van Toffly en bouw of verbouw zonder zorgen !

“Al meer dan 25 jaar staan wij ten dienste van onze klanten zodat zij zorgeloos hun project kunnen aanvatten.”

Christophe De Troyer

Zaakvoerder Toffly

Maak een afspraak

Openingsuren toonzaal

maandag tot en met zaterdag

enkel op afspraak

Contact