Aluminium lichstraten

Aluminium is ideaal voor veranda’s en lichtstraten. Voor dit soort constructies zijn namelijk forse overspanningen vereist. Aluminium heeft een grote draagkracht en overbrugt met slanke dragers grote overspanningen. Zo blijft er veel plaats over voor lichtinval. En met aluminium is iedere veranda tegenwoordig heel goed te isoleren. Het onderhoud is gering (u hoeft nooit te schilderen) en u kunt kiezen uit wel 300 kleuren. Een goede veranda is overigens niet goedkoop, maar kost meestal minder dan traditionele aanbouw. U moet zich dus goed afvragen waarom u een veranda wilt. Om de zon in huis te halen? Om een leuke overgang van tuin naar woonkamer te creëren? Wilt u uw woonkamer vergroten of een min of meer overdekt terras?

Een aluminium lichtstraat is een interessant alternatief voor een serre, een conventioneel gesloten dak of een lichtkoepel. Een serre wordt al vaak te heet en de conventionele uitbouw met dicht dak heeft als gevolg dat de lichtinval in het bestaande deel van de woning verminderd. Traditioneel kennen we natuurlijk de kunststof lichtkoepel die dan uitkomst biedt. Die zorgt echter voor veel lawaai als het regent en is vuil- en beschadiging gevoelig. Wie op zoek is naar meer comfort en uitstraling kiest voor een aluminium lichtstraat.

Onze lichtstraten worden uitsluitend samengesteld uit gerenommeerde producten, zo is het aluminium profiel systeem in onze eigen atelier vervaardigt.
Tevens heeft u tal van extra voordelen zoals 20 jaar garantie, gelaagde beglazing, een snelle levering en de service van Toffly.

Lichstraten Toffly
Lichstraten Toffly
Lichstraten Toffly

Onze merken

Wij bieden u enkel topkwaliteit aan !

Contacteer ons

Doe een beroep op de expertise van Toffly en bouw of verbouw zonder zorgen !

“Al meer dan 25 jaar staan wij ten dienste van onze klanten zodat zij zorgeloos hun project kunnen aanvatten.”

Christophe De Troyer

Zaakvoerder Toffly

Maak een afspraak

Openingsuren toonzaal

maandag tot en met zaterdag

enkel op afspraak