Ramen en deuren in PVC

Ik wens meer informatie

PVC: een enorme keuze aan stijlen en kleuren die aan alle wensen voldoet.

De PVC systemen van Toffly zouden helemaal bovenaan op uw verlanglijstje moeten staan. Ze bieden u namelijk een product dat beantwoordt aan zowat alle smaken en vereisten. En dat met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Energie

PVC profielen zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie en bieden u zo comfort op het hoogste niveau. Dankzij de beproefde profieltechnologie met meerdere kamers beantwoorden ze probleemloos aan de wettelijk voorgeschreven waarden betreffende warmte-isolatie. Meer nog, deze innoverende profieltechniek helpt mee om de schaarse natuurlijke rijkdommen op duurzame wijze te sparen.
PVC is vooral geschikt voor eengezinswoningen, compacte ingangsinstallaties en voor nieuwbouw of renovaties.
De voordelen van dit materiaal liggen voor de hand: een goede warmte-isolatie met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De vormgeving sluit aan bij het raam Corona CT 70 van Toffly, wat voor u nog een extra designtroef betekent!

CT 70 rondo
Veiligheid

De PVC profielen van Toffly spreken zowel aan door hun lange levensduur als door hun duurzame vormbestendigheid. Hoogwaardige omlopende staalversterkingen zorgen ervoor dat u ook na vele jaren nog plezier beleeft aan uw huisdeur.
De nieuwste slotsystemen kunnen probleemloos geïnstalleerd worden. Het grote en veelzijdige aanbod waarborgt u naast de talrijke vormgevende mogelijkheden ook voordelen op het gebied van veiligheid en stabiliteit.

Schuco veiligheid
Comfort

Dankzij de gecontroleerde veiligheid en de kwaliteit van het systeem wordt een lange levensduur en tegelijk een lichte bediening van de elementen gewaarborgd. Dit betekent minder zorgen en onderhoud voor u. De dubbele dichtingvlakken bieden een optimale weerstand tegen het weer en een goede geluidsisolatie, zodat uw thuis een haven van rust blijft. Door de integratie van barrièrevrije deurdrempels wordt een doorgang zonder gevaar om te struikelen gewaarborgd.

Schuco comfort
Design

De huisdeur is het naamkaartje van uw huis. Uw bezoekers krijgen al een eerste indruk van u, nog voor ze over de drempel gestapt zijn. Zorg ervoor dat die eerste indruk een goede indruk is. Met een aantrekkelijke deur kunt u de individuele stijl van uw huis direct en bijzonder effectief accenturen.

Ongeacht of het nu om een huisdeur of om een neveningang gaat. Met het PVC deurprogramma van Toffly kunt u uw designdromen nagenoeg onbeperkt realiseren. Naast het brede aanbod aan kleuren en folieversies heeft u een rijke keuze aan bekledingen. En dankzij het ruime aanbod op het gebied van handgrepen en accessoires blijven er geen wensen onvervuld… ook de uwe niet!

Schuco design
Onze systemen
Rondo profiel

Rondo

classic profiel

Classic

Rustieke vleugel

Plana

Onze merken

Wij bieden u enkel topkwaliteit aan !

Contacteer ons

Doe een beroep op de expertise van Toffly en bouw of verbouw zonder zorgen !

“Al meer dan 25 jaar staan wij ten dienste van onze klanten zodat zij zorgeloos hun project kunnen aanvatten.”

Christophe De Troyer

Zaakvoerder Toffly

Maak een afspraak

Openingsuren toonzaal

maandag tot en met zaterdag

enkel op afspraak

Contact