Schuifdeuren in aluminium

Binnen en buiten worden één

Bij Toffly zoeken we in de eerste plaats naar aluminium profielen die schoonheid en kwaliteit perfect combineren. En onze schuifdeuren en schuifsystemen zijn daarvan een goed voorbeeld. Met een dergelijk systeem vervaagt de grens tussen binnen en buiten, en u betrekt de tuin als het ware bij uw huiskamer. U zult versteld staan van de lichtinval en het extra gevoel van ruimte.
Met een aluminium schuifdeur opent u letterlijk ongekende mogelijkheden. Wat dacht u van een maximale afmeting tot 3 meter hoog en 6 meter breed? En u kiest zelf de kleur van het aluminium profiel: voor binnen én voor buiten.

Schuif- of hefschuifsysteem

In beide gevallen glijdt het aluminium vleugelprofiel met rvs-wielen over een rail. Maar bij het hefschuifsysteem wordt de schuifdeur opgetild voordat hij over de rvs-rail glijdt. In gesloten positie wordt het hefschuifsysteem verankerd. En dat is een extra pluspunt van een aluminium schuifdeur op het gebied van isolatie en diefstalpreventie. Uiteraard zijn beide systemen volkomen wind-, water- en luchtdicht. Net als ieder Toffly-raam of -deurprofiel.

Toffly Alu schuifraam
Monorail of duorail

Hoeveel flexibiliteit verwacht u van een aluminium schuifsysteem? Monorail combineert een vast en een bewegend deel, bij een duorailsysteem kunnen beide vleugels schuiven: 100% flexibel dus en een echte ruimtemaker. In beide gevallen kunt u kiezen uit verschillende stijlen, isolatieniveaus en kleuren. Alleen de garantie staat vast: standaard 10 jaar systeemgarantie op alle aluminium Toffly-producten. Zodat alles op rolletjes blijft lopen.

Toffly Duorail
Veelzijdigheid

De schuifsystemen van Toffly blinken uit in veelzijdigheid. U kunt ze in uw woning integreren als doorgang naar de tuin of als quasi onzichtbare overgang of opvallende scheidingswand tussen twee vertrekken. Hoe u ze ook wenst te gebruiken, schuifdeuren geven uw interieur altijd een extra accent. Bovendien komen onze schuifsystemen, net als onze raam- en deurprofielen, in uiteenlopende vormen en kleuren voor. En ook wat de diepte en breedte betreft, hebt u heel wat mogelijkheden. Zo past uw schuifsysteem altijd perfect bij de overige ramen en deuren in uw woning en creëert u een harmonieus geheel. U ziet het, bij Toffly voldoen we aan al uw wensen en eisen.

Alu schuifdeur 2
De voordelen van aluminium schuifsystemen:
  • Uitgebreid aanbod vormen en kleuren.

  • Grote glasvlakken mogelijk.

  • Eenvoudige bediening.

  • Onderhoudsvriendelijk.

  • Hoog isolatievermogen.

Onze merken

Wij bieden u enkel topkwaliteit aan !

Reynaers logo
Anaf logo
Schüco logo
Vanbeveren logo
AD megatec logo
Harol logo Toffly

Contacteer ons

Doe een beroep op de expertise van Toffly en bouw of verbouw zonder zorgen !

“Al meer dan 25 jaar staan wij ten dienste van onze klanten zodat zij zorgeloos hun project kunnen aanvatten.”

Christophe De Troyer

Zaakvoerder Toffly

Maak een afspraak

Openingsuren toonzaal

maandag tot en met zaterdag

enkel op afspraak